Vad är Art Deco?

Art Deco är vårt sortimentet av fint konstgjorda blommor. Det står för Artificiell Decoration och betyder att dekorationerna är gjorda av icke levande material. Floristen kan använda sig av olika typer av icke levande material som t ex stenar, kottar, fjädrar, pärlor, metalltrådar, konstgjorda blommor, torkad frukt samt sand och grenar. Materialet väljs noggrant ut för att få rätt känsla i dekorationerna och för att utesluta ett plastigt utseende. Dessa är idag så välgjorda att med rätt kunskap kan vi göra floristiska dekorationer som ser ut att vara äkta. Känslan i dekorationerna går att få i alla stilar som t ex de floristiska stilarterna Vegetativ eller Dekorativ stil. Du kan även välja att matcha en inredningsstil som förslagsvis lantlig charm, hav o marint tema eller orientaliskt tema, eller varför inte en epokstil som t ex barock, jugend eller minimalism. Möjligheterna är oändliga!

Alla dekorationer skapas av våra utbildade och skickliga florister. Med samma kunskap och känsla och med samma form- och färgspråk som när vi skapar i levande material, utför vi även Art Deco. Resultatet blir ett högkvalitativt floristiskt utfört arbete med kreativa idéer. Titta gärna in i vårt bildgalleri för inspiration!

Dekorationerna är näst intill underhållningsfria och skötselråden är enkla: Dammtorka emellanåt och undvik solljus. Detta för att UV-strålningen med tiden kan komma att bleka färgerna. Självklart behövs varken vatten eller näring.

Art Deco är även en utmärkt lösning för exempelvis sommarstugan, sjukhus, företag, äldreomsorgen eller om man ofta har tidsbrist, pendlar mycket eller är drabbad av allergi. Art Deco-sortimentet går utmärkt att beställa hem direkt till dig och vi levererar över hela Sverige. Beställ här>> Har du önskemål om specifik stil på dekorationen så Kontakta oss>> via mail eller ring oss på tel. 018-14 31 14 så hjälper vi dig!

 

Huvudbonad Art Deco