Kursbeskrivningar

Under avspända och gemytliga former kan du få en kreativ och annorlunda kväll hos oss! Alla workshops är praktiska och kräver inga förkunskaper. Vi varvar en lättare teori med praktik och tillhandahåller allt material du behöver under kvällen, inklusive kaffe med dopp.  Alla workshops hålls kvällstid kl 18.45-21.00 och vi arbetar i små grupper om max 11 personer per kurs. Vi håller kurserna i vår butik Trendfloristerna på Vaksalagatan 22J i Uppsala. Läs mer här nedan vad vi gör på de olika kurserna!

ANMÄLAN kan göras via mail, telefon eller direkt i butik. Totalkostnaden är 650 kr / kurstillfälle. Anmälan är giltig först när anmälningsavgiften på 300 kr är betald och du fått bekräftelse från oss. Resterande belopp erläggs under kurskvällen. Materialet är alltid rabatterat och du kan alltid betala kontant, med kontokort, presentkort eller Euroflorist presentkort hos oss.

AVBOKNING med full återbetalning av anmälningsavgiften skall ske minst en vecka före utsatt kursdatum. Sker avbokning mindre än en vecka före utsatt kursdatum återbetalas ej anmälningsavgiften. Anmälan är dock ej personlig utan det går bra att istället skicka ersättare om du fått förhinder.2056

TIPS!  Vill ni kan vi ordna en egen grupp för er! Kostnad inkl. material 6900 kr / kväll, max 11 deltagare. Ring oss för info! Tfn. 018-14 31 14

För att boka kursplats Kontakta oss>>

Varmt välkomna till en kreativ kväll hos oss!

 

Till Kursprogram Vår 2019>>

Ljusglimt:  Till denna läckra och annorlunda dekoration skapar vi en riktigt vintrig ögonfröjd. Med ljus och spännande asymmetri blir den en pärla bland snöflingor. NYHET!

Till bords:  Vi skapar en charmig dekoration med härlig känsla. Den låga runda formen ger den en given plats på bordet. Vad är väl en middag utan blommor?  Ett favorittema i ny tappning för våren 2019.

Växtkraft:  Vi gräver händerna i myllan och skapar en personlig plantering med grönskande miniväxter toppat med massor av kreativitet. Det ingår en lättare teori av basen i färg- och formlära för att kunna skapa genomtänkta placeringar. Ett favorittema i ny tappning för våren 2019.

I jordens mitt:  Vårens vackraste skapelse får du med den här härliga dekorationen. Vi skapar en kransform av blommor och dekorerar mittpunkten med fantasi och kreativitet. NYHET!

Spirande: En spännande snittdekoration med fantastisk sommarkänsla. Med en stadig hand och säkert ögonmått skapar du en känsla av växande, spirande blommor.Utmana dig själv och prova på denna kvadratiska och läckert höga dekoration. NYHET!

Äggande: Nu närmar sig den glädjefyllda påsken med sina lysande färger. En annorlunda äggdekoration till det dukade bordet. Så bjud in till middag och fest – blommorna skapar du med oss! NYHET!

Sommaräng: Med en mjuk touch skapar vi en hög och vacker smyckning till hemmet. Njut här av sommarens sköna blom och skapa din egna ljuvliga rabatt. NYHET!

VARMT VÄLKOMNA!

Till Kursprogram Vår 2019>>

1908

Till Kursprogram Höst 2018>>

Uppåt väggarna :   Höstens vackraste vägg får du med den här härliga kransen! Eller varför inte ge din dörr en inbjudande utsmyckning? Vi binder i naturmaterial och dekorerar bland annat med konstblommor. Ett favorittema i ny tappning för hösten 2018.

Växtkraft NYHET! :   Vi gräver händerna i myllan och skapar en personlig plantering med miniväxter toppat med massor av kreativitet. Det ingår en lättare teori av basen i färg- och formlära för att kunna skapa genomtänkta planteringar.

Kvistigt :   En spännande snittdekoration med fantastisk höstkänsla! Med höstens alla rätta tillbehör skapar vi en kaxig, kvistig smyckning till bordet. Ett favorittema i ny tappning för hösten 2018.

Konstfull jul NYHET! :   Den här kvällen gör vi en vacker och personlig dekoration med konstblommor. Med konstblommor får du en dekoration som håller genom tid och rum, en dekoration som alltid försäkrar att du har ögonfröjd i hemmet.

Välkommen :   Julens mest välkomnande hem får du med den här härliga kransen! Vi binder i ädelgran och dekorerar med julstämning. Ett favorittema!

Advent :   Nu stundar första advent och vi skapar den här kvällen en stämningsfull ljusdekoration med snittblommor och juligt pynt. Tänd ljuset i ditt hem och njut av alla julars vackraste adventsljusstake. Ett favorittema!

Till Kursprogram Höst 2018>>

VARMT VÄLKOMNA!