Företagskund

scendekoration

 Vi får ditt företag att blomstra!

Lojala kunder är guld värt. Lojal personal är guld värt.

Det finns många tillfällen att använda sig av blommor i lojalitets- och relationsskapande syfte. Att ge en professionellt bunden bukett som är speciellt anpassad för mottagaren vid rätt tillfälle kan få en avgörande betydelse för att öka ett företags konkurrenskraft, profil och stärka både kundernas och personalens lojalitet. En investering i en bukett blommor kan skapa mervärden som vida överstiger den faktiska kostnaden. Att uppnå samma goodwilleffekt via konventionell reklam skulle tveklöst kosta minst det tiodubbla. Är du företagskund hos oss får du dessutom förmånliga leveransvillkor och betalningsvillkor. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur det fungerar att vara kund hos oss!

Vi gör allt!

Vi utför alla typer av blomsterarrangemang . Från veckoblommor till receptionen, uteplanteringar till entrén, krukväxter/Art Deco till företagslokalerna, utkörning av blommor till personal, tackbuketter, specialuppdrag och installationer till stora scendekorationer och allt däremellan. Vi garanterar dig kreativa och professionellt utförda arbeten på hög nivå. Vi är Nordiska Mästare i blomsterbinderi och av interflora legitimerad florist samt innehar gesällbrev »Tävlingsbukett. I bildgalleriet ser du ett smakprov på det vi kan göra för dig. Det finns många olika lösningar på blommor, tex arbetar vi både med kruk/rumsväxter, snittblommor, växter för utomhusbruk och Art Deco. Art Deco är en mycket uppskattad och bra komplettering för företag när skötselsvårigheter, risk för allergier osv föreligger. Läs mer>>

Vi vet med vilken enorm kraft blommor både kan skapa nya relationer och få befintliga att växa. Låt oss få dina relationer att blomstra!

Välkommen till oss som företagskund!

 

Vi har många nöjda kunder!

Bl a Uppsala Konsert och Kongress », Ge Health Care », Uppsala Kommun », Polismyndigheten i Uppsala », Orexo », Phadia », Upsala Nya Tidning », Akademiska Sjukhuset », Bolander o Co » , Länsförsäkringar i Uppsala », Gallerix », Länshem », Handelsbanken », Hyresgästföreningen », Nordea Uppsala », JM AB », NCC Construction », Nordiska Afrikainstitutet », QD Systems AB », Radi Medical Systems », Riksbyggen », Aktiv Kapital », SYSteam », WHO Uppsala », Akademiska hus », Hotel Villa Anna »

Vill du bli en av dem?