Om oss

TRENDFLORISTERNA är ett familjeföretag som grundades 2004 av Marie och Anna, mor och dotter. Företaget förmedlar blommor världen över via förmedlingstjänsten Euroflorist. Företaget har flera verksamhetsområden, t ex kurser, företagsservice, fältuppdrag och hemkonsultationer. Av nyfikenhet och yrkesstolthet håller vi oss ständigt uppdaterade inom branschen genom vidareutbildningar, diplomeringar och tävlingar. Meriter>>

Medaljer

Vi lägger stor ambition på kreativa skyltningar och upplevelse i våra olika miljöer i butiken. Butiken skiftar i uttryck efter säsong och trender och vi försöker samtidigt bidra till en bättre miljö för djur och människor i vårt arbete, butiken är miljöcertifierad och medlem i Naturskyddsföreningen och vi stöttar för oss utvalda hjärtefrågor.

Butiken är belägen mitt i centrala Uppsala på Vaksalagatan 22, ett stenkast från centralstationen och Uppsala Konsert Kongress. I kvarteret hittar du en levande stadsdel som bubblar av restauranger, butiker, musik och rörelse! Välkomna in till oss!

Vinstdiplom skylttävling

1391

Vi som jobbar här

Anna Hagdahl, Nordisk Mästare

Anna funderar ständigt på nya idéer och nya projekt och uppskattar förändringar. Hon älskar att skapa och jobba med händerna i alla dess former som allt från blommor, lera, trädgård eller att skriva, snickra och måla. Lugnet hittar hon i böcker, trädgården och meditation. Favoritsaker är utan tvekan grävmaskinen, skruvdragaren och floristsekatören. Oväntad kunskap: kör grävmaskin.

0537-02

Marie Jons-Estin

Marie är driven utan dess like och fenomenal på planering – en sann oxe! Hennes bästa plats är bredvid sin hund ute i skog och mark. Där fyller hon på energi och kopplar av. Hon trivs med jord under naglarna och planterar vackra grupper med krukväxter. Hon omger sig gärna av jordfärger och Feng shui, däremot avskyr hon mördarsniglar och orättvisor. Hon står alltid med fötterna på jorden och med händerna i myllan. Oväntad kunskap: Ser trender innan dem slagit rot.

Marie

Pernilla Wallenborg

Pernilla älskar att resa, men även om målet är roligt så är själva flygresan minst lika kul. En otroligt allmänbildad och har alltid ett skratt tillhands, tittar helst på ”På spåret” en fredag tillsammans med sin man. Fantastiskt skicklig på att måla och skapar grymma tuschtavlor. Hon gillar varma, murriga färger precis som hösten själv. Favoritblomman är scabiosa. Oväntad kunskap: Vet det mesta om flygplan och flaggor.

3402

Bildgalleri

649464646466
6483
3350


33416029
1480


13735934
5927
1367590610266027
9659

Bukett i snittkylen