• Vi levererar i Uppsala & Knivsta med omnejd
  • Prenumeration med hemleverans
  • Telefontid Mån-Fre kl 8.00-17.00 Tel. 018 - 14 31 14
  • Betala säkert via Klarna

Ditt blomsterbud i Uppsala & Knivsta!

Vi hjälper dig att uttrycka dina tankar och känslor,
där finns kraften som skapar.

Beställ blombud i Knivsta & Uppsala

Varje bukett är ett original skapat med kreativitet, engagemang, hantverksskicklighet och kärlek.

Personliga buketter i unika stilar! Förgyll din eller någon annans dag med en vacker blombukett. Hos oss hittar du vackra blommor online.

Nordisk Mästare i floristik

Låt oss tillsammans genom blommornas språk sprida glädje, medkänsla, tacksamhet och kärlek.

Vill du skicka blombud till någon som kanske inte unnar sig att köpa blommor själv? Eller vill du visa din uppskattning till någon som berikar ditt liv? Vi hjälper dig med med allt från blommor för en blomstrande stund i vardagen, bröllop eller begravningsblommor till härliga buketter, snittdekorationer eller blommor till en inspirerande konferens!

Workshops för blomsterkreationer

Lär dig skapa blomsterkreationer hos oss! Trendfloristerna erbjuder kreativa workshops för dig som vill skapa härliga blomsterkreationer!

Här krävs inga förkunskaper, vi skapar tillsammans i mindre grupper, där vi varvar teori med praktiska arrangemang. Ta med dig ett kompisgäng, låt kreativiten flöda och få nya kunskaper inom blomsterdekoration och binderi.

Vill du bli inspirerad hemma, beställ för att skapa själv med DIY - Do It Yorself!

Gör det enkelt genom att beställa blommor på nätet - smidigare kan det inte bli! Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

Vi levererar blombud i Uppsala och Knivsta med omnejd

Låt dina relationer blomstra. Anlita Trendfloristerna för din blomleverans.

Ett självklart val när det kommer till blomsterbud i Uppsala & Knivsta!

Gör någon glad - skicka blommor idag!

Senaste produkterna

Här skapar vi din bukett i orange/gula toner. Det ger en glad, alert och energisk känsla. Buketten finns i flera storlekar och två modeller. Floristen väljer blomsorter efter säsong. OBS! Produktbilderna…
300 SEK
Buketten alla drömmer om att någon gång få! Med underbara blommor i röda toner är det här en bukett som går rakt in i hjärtat. Ros ingår! OBS! Produktbilden visar endast…
600 SEK
Buketten tar sitt avstamp i klassiskt runda och tidlöst vackra blommorna, de mjuka formerna och bukettens stillsamma silhuette skapar en rogivande känsla och ger ett vackert blickfång i rummet.
300 SEK
Hängivenhet och kärleken till blommornas fantastiska värld skapar ett blomsterrikt uttryck i detta underbara tema. En fyllig, livfull känsla och många olika sorters blommor är kännetecknande för vår Blomstrande glädje.
450 SEK
En naturligt vacker bukett med ett spontant och otvunget uttryck i milda toner. Känslan av en solig promenad utmed fälten med en egenplockad bukett. Vilda blommor, ax och örter kombinerat…
380 SEK
Med frimodighet och utan regelverk skapar vi fritt från hjärtat. I böljande, lekande, lockande eller kaxigt otvungna buketter hittar du en blomstrande och själslig frihet.
350 SEK
Här skapar vi din bukett i blandade färgstarka toner. Det ger en glad och kreativ känsla. Buketten finns i flera storlekar och två modeller. Floristen väljer blomsorter efter säsong. OBS! Produktbilderna…
350 SEK
Livfulla blommor, växande och otämjda, tillsammans mot ett mål - att skänka glädje. Lekande grenar är en annorlunda bukett präglad av en frimodig skaparkraft och en känsla av växande och…
350 SEK