• Leveranser inom Sverige
  • FRAKTFRITT inom Uppsala tätort på weborder över 400kr
  • Beställ för leverans i augusti
  • Sommarstängt. Öppnar åter måndag 2/8
  • Betala säkert via Klarna

Välkommen till oss!

Personliga buketter i unika stilar skapade av våra skickliga TRENDflorister

Nu har vi sommarstängt och öppnar åter måndag 2/8. 

OBSERVERA: Inga leveranser sker före 2/8. Alla ordrar med leverans- eller hämtningsdatum före 2/8 kommer automatiskt att makuleras.

Vi skapar alltid våra buketter, dekorationer och planteringar i butiken själva, så du kan vara säker på att få ett unikt och floristiskt skapat blomsterverk. 

Nordisk Mästare i floristik.

FRAKTFRITT på weborder över 400kr inom Uppsala tätort!

Låt dina relationer blomstra! Skicka blommor genom oss.

eucalypthus, anemoner

Senaste produkterna

Blomstrande glädje
Blomstrande glädje
Hängivenhet och kärleken till blommornas fantastiska värld skapar ett blomsterrikt uttryck i detta underbara tema. En fyllig, livfull känsla och många olika sorters blommor är kännetecknande för vår Blomstrande glädje.
350 SEK
Prenumeration
Det är inte många saker som kan förändra ett rum till ett hem så som färska blommor kan! Tänk att få vackra blommor direkt hem till dörren när du önskar.…
350 SEK
Lantliv
Lantliv
En naturligt vacker bukett med ett spontant och otvunget uttryck i milda toner. Känslan av en solig promenad utmed fälten med en egenplockad bukett. Vilda blommor, ax och örter kombinerat…
380 SEK
Romantisk trädgård
Romantisk trädgård
Innerlighet och djup kärlek står den här romantiska stilen för. Kärlek till blommorna, till livet och till sinnligheten. Vi skapar en unik romantisk trädgård till varje blomstrande hjärta.
400 SEK
TRENDfloristens Rosa bukett
TRENDfloristens Rosa bukett
Här skapar vi din bukett i rosa toner. Det ger en mjuk, vänlig, romantisk och lugnande känsla. Buketten finns i tre storlekar och två modeller. Floristen väljer blomsorter efter säsong. OBS!…
300 SEK
TRENDfloristens Nyfödda
TRENDfloristens Nyfödda
Floristen skapar en söt bukett passande till ett nyfött barn. "Nyfödd" består utav två buketter, en stor som representerar föräldrarna och en liten som representerar den nyfödda (se exempelbild). Buketterna…
400 SEK
TRENDfloristens Bukett
Floristen skapar en vacker bukett. Floristen väljer blomsorter och färger efter säsong och sortiment. Buketten går att få i åtta olika storlekar.
350 SEK
Tidlösa blommor
Tidlösa blommor
Buketten tar sitt avstamp i klassiskt runda och tidlöst vackra blommorna, de mjuka formerna och bukettens stillsamma silhuette skapar en rogivande känsla och ger ett vackert blickfång i rummet.
300 SEK