• Betala säkert via Klarna
  • Leveranser inom Sverige
  • Frågor? Ring oss! 018-14 31 14
  • Butik och Webshop
  • Öppettider butik: Mån-Fre 10-18 Lördag 10-14

Välkommen till oss!

Personliga buketter i unika stilar skapade av våra skickliga TRENDflorister

Vi skapar alltid våra buketter, dekorationer och planteringar i butiken själva, så du kan vara säker på att få ett unikt och floristiskt skapat blomsterverk. 

Nordisk Mästare i floristik.

Låt dina relationer blomstra! Skicka blommor genom oss.

Senaste produkterna

En naturligt vacker bukett med ett spontant och otvunget uttryck i milda toner. Känslan av en solig promenad utmed fälten med en egenplockad bukett. Vilda blommor, ax och örter kombinerat…
500 SEK
Hängivenhet och kärleken till blommornas fantastiska värld skapar ett blomsterrikt uttryck i detta underbara tema. En fyllig, livfull känsla och många olika sorters blommor är kännetecknande för vår Blomstrande glädje.
600 SEK
Livfulla blommor, växande och otämjda, tillsammans mot ett mål - att skänka glädje. Lekande grenar är en annorlunda bukett präglad av en frimodig skaparkraft och en känsla av växande och…
480 SEK
Buketten tar sitt avstamp i klassiskt runda och tidlöst vackra blommorna, de mjuka formerna och bukettens stillsamma silhuette skapar en rogivande känsla och ger ett vackert blickfång i rummet.
550 SEK
Med frimodighet och utan regelverk skapar vi fritt från hjärtat. I böljande, lekande, lockande eller kaxigt otvungna buketter hittar du en blomstrande och själslig frihet.
520 SEK
Innerlighet och djup kärlek står den här romantiska stilen för. Kärlek till blommorna, till livet och till sinnligheten. Vi skapar en unik romantisk trädgård till varje blomstrande hjärta.
800 SEK
Otyglat och lekfullt rinner blommorna i en strömmande kaskad utför kanten på vasen. Ett blomstrande botaniskt vattenfall. En kaskad av blommor i en oväntad twist.
600 SEK
En vas med vackra rena blommor förhöjer stilen och känslan i hemmet, skänker ett blickfång att vila ögonen på för att insupa energi. En stilren bukett för hemmets hjärta. För…
600 SEK
{{::gettext('Back to top')}}