Konsultation

Färger och former påverkar våra sinnen i oerhört stor grad. Därför är det viktigt att hemmet förmedlar harmoni och kompletterar dig som person. Men det är lätt att bli hemmablind och ibland har man behov av få råd och hjälp på plats. Då kan det vara lämpligt att beställa tid för konsultation. Vi kan då komma hem till dig och se miljön på plats. Det kan vara allt från ett fönster, ett rum eller hela hemmet. Du bestämmer själv! Av våra duktiga florister får du tips och råd hur du kan förändra och förbättra ditt hem. Vi är utbildade inom färg, form och blommor.

Ditt behov ser naturligtvis inte ut som alla andras, en del vill ha ett hem som en oas av lugn och en del vill ha en kreativ pulserande miljö. Därför går vi noga igenom ditt behov och önskemål samt vad du vill att ditt hem ska förmedla. Vi tittar på rummets färger, former, stilar, upplevelse och funktion för rummet och ger förslag på lämpliga växtsorter, passande krukor och dekormaterial som t ex ljuslyktor och hjälper dig med råd och idéer.

Grundpriset för konsultation för hem/lokalmiljö är 250 kr per påbörjad halvtimme. Vid beställning på varor över 5 000 kr är en timmes konsultation kostnadsfri. Priset avser Uppsala stad, övrigt gäller separat offert.

Boka konsultation. Kontakta oss>> så bokar vi in en tid som passar dig. Är det möjligt ser vi gärna att konsultationen läggs tisdag-torsdag. Har du svårt dessa dagar ordnar vi dock så att du kan få en tid vid annat tillfälle.

Fotograf Erik Candray