• Leveranser inom Sverige
  • FRAKTFRITT inom Uppsala tätort på order över 400kr
  • Frågor? Ring oss! 018-14 31 14
  • Öppettider blomsterateljé: Mån-Fre 12-18
  • Betala säkert via Klarna

Välkommen till oss!

Personliga buketter i unika stilar skapade av våra skickliga TRENDflorister

Vi skapar alltid våra buketter, dekorationer och planteringar i butiken själva, så du kan vara säker på att få ett unikt och floristiskt skapat blomsterverk. 

Nordisk Mästare i floristik.

FRAKTFRITT på order över 400kr inom Uppsala tätort!

Låt dina relationer blomstra! Skicka blommor genom oss.

eucalypthus, anemoner

Information angående coronaviruset covid -19

Vi vill hjälpa till att minska smittspridningen av covid -19 och skydda våra medmänniskor. Därför håller vi blomsterateljén (butiken) stängd tillsvidare för butiksbesök. 

Du kan fortfarande beställa dina blommor för hämtning eller utkörning under denna period. Alla blommor med hemleverans under perioden ställs utanför mottagarens dörr efter telefonkontakt. Beställ via telefon, mail eller direkt här i webshopen.

Senaste produkterna

TRENDfloristens mix av tulpaner
Här skapar vi en härligt vårig tulpanbukett i mixade färger. Mixade färger på tulpanerna ger en glad och livlig känsla. Tulpanbuketten binds av packtulpaner och blandas snyggt med passande grönt. Buketten…
200 SEK
Tidlösa blommor
Tidlösa blommor
Buketten tar sitt avstamp i klassiskt runda och tidlöst vackra blommorna, de mjuka formerna och bukettens stillsamma silhuette skapar en rogivande känsla och ger ett vackert blickfång i rummet.
300 SEK
TRENDfloristens tulpanbukett
Här skapar vi en härligt vårig tulpanbukett av tulpaner i samma färg. Samma färg på tulpanerna ger en lugn och stilig känsla. Tulpanbuketten binds av packtulpaner och blandas snyggt med…
200 SEK
TRENDfloristens Lyxtulpaner
En ljuvligt lyxig bukett av exklusiva tulpaner. Tulpanerna kan både vara dubbla, fransiga, papegoj eller av andra ovanligare sorter eller färger. Tulpanbuketten binds med stycktulpaner av hög kvalitet och sätts…
300 SEK
TRENDfloristens Vita bukett
TRENDfloristens Vita bukett
Här skapar vi din bukett i vita toner. Det ger en elegant, lyxig och stilfull känsla. Buketten finns i tre storlekar och två modeller. Floristen väljer blomsorter efter säsong. OBS! Produktbilderna…
300 SEK
Blomstrande glädje
Blomstrande glädje
Hängivenhet och kärleken till blommornas fantastiska värld skapar ett blomsterrikt uttryck i detta underbara tema. En fyllig, livfull känsla och många olika sorters blommor är kännetecknande för vår Blomstrande glädje.
350 SEK
Romantisk trädgård
Romantisk trädgård
Innerlighet och djup kärlek står den här romantiska stilen för. Kärlek till blommorna, till livet och till sinnligheten. Vi skapar en unik romantisk trädgård till varje blomstrande hjärta.
400 SEK
Floristisk frihet
Floristisk frihet
Med frimodighet och utan regelverk skapar vi fritt från hjärtat. I böljande, lekande, lockande eller kaxigt otvungna buketter hittar du en blomstrande och själslig frihet.
250 SEK