Vigselplats, Dukning och Festlokal

Vigselceremoni

Oavsett om ni viger er i en kyrka, utomhus, slott, har picnic i gräset, är hemma eller i en annan lokal så kan man behöva utsmycka vigselplatsen. Det förhöjer upplevelsen och sätter rätt stämning på bröllopet.  Allt från golv-vaser till dekorationer på bänkar, pelare, kandelabrar, räcken eller trappa – ditt behov styr!  Platsen kan smyckas på många vis och vi anpassar oss efter kyrkan/platsens utformning och stil samt er bröllopstema.

Festlokal och Dukning

Viktigt är att man bevarar känslan från vigseln och förmedlar den även i festlokalen. Lokalen går att smycka på många sätt, fint är att man följer upp med temat från vigselcermonin. Bordsdekorationer kan göras i alla storlekar, från att strö lite blommor till stora prunkande arrangemang. Vill ni som brudpar sitta under en brudbåge så kan ni hyra den av oss och vi matchar den i stil med bröllopet. Brudbågen behöver inte nödvändigtvis innehålla samma blommor som brudbuketten, den kan även smyckas i grönt med band i matchande färg som bröllopet. Vid behov kör vi ut och arrangerar på plats i bokad festlokal.

Vanligt är att man både dekorerar festlokalen med omgivning samt middagsborden, vill du dekorera själv kan du beställa blommorna från oss, då hjälper vi dig med förslag att på rätt sätt följa upp färger och blomval från brudbuketten. Vill du ha hjälp med utförandet och/eller utplacering så hjälper vi dig givetvis med det också. Önskar du förslag på olika varianter av dekorationer så har vi massor av kreativa idéer! Kontakta oss>>

Bildgalleri

Rustik romantisk dukning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rustik romantisk dukningRustik romantisk dukning

 

 

 

 

 

 

bänkrosor ljusrosa närbildbänkrosor ljusrosa

 

 

 

 

 

 

 

blomsterkandelabrar altare

 

 

 

 

 

 

Webversion-402bordsgirlang ljusrosa

 

 

 

 

 

 

 

Blomsterspiror med band

Hjärta rosaBordsgirlang honnör rosa

 

 

 

 

 

bordsdukning rustik elegansTallriksdekoration
bordsbåge vitBordsdekoration gråcreme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bordsdekoration cremebrunBordsdekoration cremebrun detalj

 

 

 

 

 

 

 

Takdraperingbordsgirlang cremeapricos

 

 

 

 

 

 

Stilren blå vårig dukningKuvertblommor

 

 

 

 

 

 

Tallriksblommorservettblomma

 

 

 

 

 

 

Stoldekoration blåBordsgirlang ljusblå

 

 

 

 

 

 

bordsbåge ljusblå

 

 

 

 

 

 

 

Stoldekoration grön