• Leveranser inom Sverige
  • FRAKTFRITT inom Uppsala tätort på order över 400kr
  • Frågor? Ring oss! 018-14 31 14
  • Öppettider blomsterateljé: Mån-Fre 12-16
  • Betala säkert via Klarna

Välkommen till oss!

Personliga buketter i unika stilar skapade av våra skickliga TRENDflorister

Vi skapar alltid våra buketter, dekorationer och planteringar i butiken själva, så du kan vara säker på att få ett unikt och floristiskt skapat blomsterverk. 

Nordisk Mästare i floristik.

FRAKTFRITT på weborder över 400kr inom Uppsala tätort!

Låt dina relationer blomstra! Skicka blommor genom oss.

eucalypthus, anemoner

Senaste produkterna

Romantisk trädgård
Romantisk trädgård
Innerlighet och djup kärlek står den här romantiska stilen för. Kärlek till blommorna, till livet och till sinnligheten. Vi skapar en unik romantisk trädgård till varje blomstrande hjärta.
400 SEK
Mors Dag - Mammas Hortensia
En prunkande hortensia i vacker rosa ton. Presentförpackad i en snygg påse med silke. Ett fint handskrivet kort ingår. En härlig blomma till en härlig mamma!
250 SEK
TRENDfloristens Mors Dag-bukett
En härlig sommarbukett för att fira våra starka modiga mammor runt om i världen. Floristen väljer blomsorter och färger efter sortimentet i ateljén. Buketten går att få i sju olika storlekar. …
350 SEK
TRENDfloristens Pastell Mix
Här skapar vi din bukett i blandade pastelltoner. Det ger en mild, romantisk och vänlig känsla Buketten finns i tre storlekar och två modeller. Floristen väljer blomsorter efter säsong. OBS! Produktbilderna är…
300 SEK
Blomstrande glädje
Blomstrande glädje
Hängivenhet och kärleken till blommornas fantastiska värld skapar ett blomsterrikt uttryck i detta underbara tema. En fyllig, livfull känsla och många olika sorters blommor är kännetecknande för vår Blomstrande glädje.
350 SEK
Floristisk frihet
Floristisk frihet
Med frimodighet och utan regelverk skapar vi fritt från hjärtat. I böljande, lekande, lockande eller kaxigt otvungna buketter hittar du en blomstrande och själslig frihet.
250 SEK
TRENDfloristens Bukett
Floristen skapar en vacker bukett. Floristen väljer blomsorter och färger efter säsong och sortiment. Buketten går att få i åtta olika storlekar.
280 SEK
Hemmets blickfång
Hemmets blickfång
En vas med vackra rena blommor förhöjer stilen och känslan i hemmet, skänker ett blickfång att vila ögonen på för att insupa energi. En stilren bukett för hemmets hjärta. För…
300 SEK