• Vi levererar i Uppsala & Knivsta med omnejd
  • Prenumeration med hemleverans
  • Telefontid Mån-Fre kl 8.00-17.00 Tel. 018 - 14 31 14
  • Betala säkert via Klarna

Välkommen till oss - ditt blomsterbud i Uppsala & Knivsta!

Vi hjälper dig att uttrycka dina tankar,
för det är tanken som har kraften att skapa.

Varje bukett är ett original skapat med kreativitet, engagemang, hantverksskicklighet och kärlek.

Personliga buketter i unika stilar! Förgyll din eller någon annans dag med en vacker blombukett. Hos oss hittar du vackra blommor online.

Nordisk Mästare i floristik

Låt oss tillsammans genom blommornas språk sprida glädje, medkänsla, tacksamhet och kärlek.

Vill du skicka blombud till någon som kanske inte unnar sig att köpa blommor själv? Eller vill du visa din uppskattning till någon som berikar ditt liv? Vi hjälper dig med med allt från blommor för en blomstrande stund i vardagen, bröllop eller begravningsblommor till härliga buketter, snittdekorationer eller blommor till en inspirerande konferens!

Workshops för blomsterkreationer

Lär dig skapa blomsterkreationer hos oss! Trendfloristerna erbjuder kreativa workshops för dig som vill skapa härliga blomsterkreationer!

Här krävs inga förkunskaper, vi skapar tillsammans i mindre grupper, där vi varvar teori med praktiska arrangemang. Ta med dig ett kompisgäng, låt kreativiten flöda och få nya kunskaper inom blomsterdekoration och binderi.

Vill du bli inspirerad hemma, beställ för att skapa själv med DIY - Do It Yorself!

Gör det enkelt genom att beställa blommor på nätet - smidigare kan det inte bli! Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

Vi levererar blombud i Uppsala och Knivsta med omnejd

Låt dina relationer blomstra. Anlita Trendfloristerna för din blomleverans.

Ett självklart val när det kommer till blomsterbud i Uppsala & Knivsta!

Gör någon glad - skicka blommor idag!

Blomleveranser i Uppsala

Senaste produkterna

Det är inte många saker som kan förändra ett rum till ett hem så som färska blommor kan! Tänk att få vackra blommor direkt hem till dörren när du önskar.…
350 SEK
Otyglat och lekfullt rinner blommorna i en strömmande kaskad utför kanten på vasen. Ett blomstrande botaniskt vattenfall. En kaskad av blommor i en oväntad twist.
500 SEK
Floristen skapar en vacker bukett. Floristen väljer blomsorter och färger efter säsong och sortiment. Buketten går att få i åtta olika storlekar. Vas/underdel ingår ej men går att köpa till som komplement…
350 SEK
En kärleksfull bukett som verkligen uttrycker det hjärtat känner. Omsorgsfullt bundet med ljuva blommor i rött och rosa. Ros ingår! OBS! Produktbilden visar endast ett exempel på bukett i detta tema.…
600 SEK